jag är bäst

Vad gjorde jag i söndags? och i tisdags och idag? Var på formationsträning. Vad ska jag göra på lördag två gånger och på söndag två gånger? Gå på formationsträning. Jag är lyckligare än någonsin och jag skojar inte (jo). Jag KAN VA MEEEEED!!!! Och det absolut ENDA jag gör denna fas i livet är att gråta, bada och snylta. Dimmiga daaar!
Eh nej men faktisk så jobbar jag. heheh, från 9 till 6 eller 7 vaarje tak, och tränar ibland.
Dessutom har min laddare till datorn varit trasig så på grund av det har jag inte haft någon tillgång till dator och internet på över en vecka. OM någon skulle bry sig alltså. Det har varit skönt faktiskt, jag skulle inte ens hinna sitta och dega framför the computer när jag kommer hem på kvällarna.
I helgen ska jag fira linnea, jobba och dansa. Ja, det är väl det enda som händer hos mig just för tillfället.
så bye bye era fuckers.

helt jävla förSTÖRD!!!!

Jag är så ledsen och arg och fucekfjfd så det FINNS INTE!!!!!!!!
JAG.KAN.INTE.MEDVERKA.I.FORMATIONEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FÖR JAG JOBBAR UNDER ALLA JÄVLA TRÄNINGSTIDER FÖRUTOM 2 OCH MAN MÅSTE VARA MED PÅ ALLA 8!!!!!  (SÅKLART) FAN SKA JAG GÖRA? FUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Kul att jag skulle JOBBA för att få ihop pengar till någonting jag för fan inte ens kan vara med på längre!
hejdå dansen, hejdå formationen, hejdå en asrolig grej, hejdå en stor fet jävla möjlighet, hejdå em eller vm!

jajaja

skolan är så sjukt. tråkig. Var verkligen tvungen att säga det för det är så förbannat livsviktigt!

porte såfa

Jag har värsta mysigt. Ljus i håret, clementinen i magen, lussekatten i knät, adventsljusstaken på och guran i handen.
Alltså ärligt, jag blir lite beroende ibland och kan inte sluta när jag väl har fått för mig att lära mig en sak. Just nu är mitt uppdrag So do you och det är fan svårt! Jag gör det lika sakta som en snigel joggar. Har ont i fingrarna också och ryggen med för den delen med tanke på att jag sitter som en rugguggla =( Men aja, måste sova nu för jag kommer vara dyngtrött imorgon annars. haido


dance dance dance

Helgen har varit fullspäckad vill jag lova. Men också massor med död tid. Jag har haft dansföreställning både lördagen och söndagen. I fredags var jag med Karro och Milia och försökte hitta julklappar men utan några som helst resultat. På kvällen chillidilla jag med Karolina. Jag var typ rätt pissed för cpjonas spöa mig totalt i fifa och jag ska aldrig mer spela det. Så jävla tråkigt!
Iallafallllll, ehe var var vi? JUST, lördag stressade jag som en pissråtta för att hinna med skjutsen som skulle ta mig till teatern. Det funkade väl. Dansade hela dagen och väntade hela dagen.
På kvällen var det tänkt att jag inte skulle göra ett dugg. Bara åka hem och va med den underbaraste människan på denna jord (jag). Fast jag och Jenny ångrade oss rejält och tog våra rövar och dansade hela kvällen på partaj med Linnea och Paula :) Väldigt rolig kväll faktiskt, hade inga som helst förväntningar och hade knappt lust ett tag men det blev ju snuskigt bra. Somnade GANSKA gott och dagen efter, ja då var det dags igen. Idag har varit en väldigt tråkig dag. Väntade livet ur mig för jag hade bara jazz idag. Som förövrigt var det värsta jag har åstadkommit i mitt liv :) Skämms ihjäl av bara tanken.
Men jaja, imorgon är det skula och jag har bara en vecka kvar sen är det jullov sen fem veckors praktik, sen en vecka i skolan sen sportlov! mmmmm =) dör.