bloggHYSTERI

(fan vad sur jag är, allt jag hade skrivit försvann, på't igen!)
Det kommer vissa plagg som är asfula som alla bloggare älskar. BARA för att en lite mer känd bloggerska först visade upp den och tyckte om den. Efter det börjar alla apa efter och också tycka om det, även fast de inte riktigt gör det. Inklusive mig själv, först jag ba: omg vad ful, sen efter ett tag: okej det är ju rätt snyggt ändå, sen: jag vill ha. Typ så. Men nu har det värsta jag sett kommit. Det är ett par skor som är så jävla fula som alla är helt obsessed with? Fattar noll. Jag vet att smaken är som baken, delad. Men hur kan så många tycka att något så fult är snyggt? Förstår verkligen inte...

Det är dom här jag menar. Jag tycker verkligen att det är ett par fuck fula skor. Och jag verkar vara den enda som tycker det också? haha gud!

Här är också en av de här blogggrejerna. Asful tyckte jag först. Sen gillade jag den. Och ALLA ville ha en sån där...


Dom här är samma sak, ALLA har dom, eller alla VILL(e) ha dom. Skillnaden är att dom verkligen är snygga (inte som de där uppe)

 

Det här var några av klassikerna, sen ett par andra skor från din sko förra hösten, höga med störning och typ runda hål längst upp där snöret går igenom, fattar någon? aah det var iallafall same damn thing med dem.


Kommentarer
Postat av: frida

haha dom första skorna. såg dom i affären... fattar inte grejen ....


Din åsikt tack!

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress:

Din hemsida/blogg:

Kommentera inlägget:

Trackback