jag skrek, började grina, skrämmde jonas, började skratta....

HelVETE! Det här var inte så bra för min sjuka kropp. Jag börjar må lite bättre (har varit sjuk hela veckan) och så sitter jag vid datorn och ska plugga, men kommer in på youtube och kollar på någon jävla video om Michael Jacksons spöke... aah ni kanske har sett den. Tänker INTE lägga upp den iallafall.
Jonas sitter mitt emot mig vid bordet  med sin dator och jobbar. Jag sätter i hörlurarna för att inte "störa" honom och så kollar jag på den där helvetes videon. Jag blir rädd som ett jävla as och skriker LIIVET ur mig. Jonas dör av skräck och: "vafan håller du på med"???????? Alla i min familj kommer springandes och ba: VAD ÄR DET SOM HAR HÄNT???
Jag börjar grina och får inte ett ord ur mig, ljudet i hörlurarna var så jäääääääääävla högt att jag trodde jag fick en mammuts hjärtatack förfa aaaan! Det var vidrigt. Detta hände för ca 10 minuter sen och jag "skakar fortfarande som en jävla lemmel och andas som en grodfitta" (minns ni?)
Sen efter allt detta började jag skratta hysteriskt. (HAHAHAHAH nu igen) för att jag ser framför mig hur Jonas sitter i lugn och ro och utför ett arbete bakom skärmen, sen börjar idioten mitt emot honom skrika som en (hahahahah) idiot utan anledning... Han blir ju vättskrämd. Men inte ens i närheten av så rädd som jag blev. I promise.

Aja, ville bara dela med mig av den vidrigaste upplevelsen på LÄNGE (eller okej, sen i onsdags kväll då för då hade jag ruskigt hög feber:((()
äääh fuck yuuu

Kommentarer
Postat av: m

hahahahaha! sket också typ ner mig av den jävla skiten, idiotiskt att dem gör sådär.


Din åsikt tack!

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress:

Din hemsida/blogg:

Kommentera inlägget:

Trackback