Min älskade grupp

Okej, jag förstår ingenting! Vi gick ut på dansgolvet igår, körde så jävla hårt, vi satte allt, vi var synkade, vi dansade med känsla, vi gav ALLT. Så vad var det som sög? Enligt domarna var vi värda en sista plats? Det är helt otroligt för det finns ingenting att klaga på. Vi gjorde allt vi kunde och det är det som är så knäckande. Jag vill veta exakt VAD som var dåligt. Så att tävla i VM i höst är inte längre en möjlighet. Men däremot drar vi till Italien i sommar på världscup och det är ju inte illa det heller. När vi såg att vårat nummer inte fanns med på listan för de återkallade fanns det ingenting att säga. Vi var helt mållösa, jaha? Så kan det gå ibland, känns bara väldigt tråkigt. Och med den vinnarskallen jag har känns det PISS!
Men för att glädja mig en smula så kom jag och Jenny på pallen i paren och kom trea. Så vi tog prick och är nu uppe i silver. Äntligen!

Idag ska jag iallafall plugga lite och sen ikväll ska jag iväg med min söta lilla Julia på bio. Jag gav henne det i sexårs present. Nu ska jag äta frukost. Tjenix!


Innan vi gick ut på golvet, look how taggade vi var


Vi med våra pokaler


Kommentarer

Din åsikt tack!

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress:

Din hemsida/blogg:

Kommentera inlägget:

Trackback