dance dance dance

Helgen har varit fullspäckad vill jag lova. Men också massor med död tid. Jag har haft dansföreställning både lördagen och söndagen. I fredags var jag med Karro och Milia och försökte hitta julklappar men utan några som helst resultat. På kvällen chillidilla jag med Karolina. Jag var typ rätt pissed för cpjonas spöa mig totalt i fifa och jag ska aldrig mer spela det. Så jävla tråkigt!
Iallafallllll, ehe var var vi? JUST, lördag stressade jag som en pissråtta för att hinna med skjutsen som skulle ta mig till teatern. Det funkade väl. Dansade hela dagen och väntade hela dagen.
På kvällen var det tänkt att jag inte skulle göra ett dugg. Bara åka hem och va med den underbaraste människan på denna jord (jag). Fast jag och Jenny ångrade oss rejält och tog våra rövar och dansade hela kvällen på partaj med Linnea och Paula :) Väldigt rolig kväll faktiskt, hade inga som helst förväntningar och hade knappt lust ett tag men det blev ju snuskigt bra. Somnade GANSKA gott och dagen efter, ja då var det dags igen. Idag har varit en väldigt tråkig dag. Väntade livet ur mig för jag hade bara jazz idag. Som förövrigt var det värsta jag har åstadkommit i mitt liv :) Skämms ihjäl av bara tanken.
Men jaja, imorgon är det skula och jag har bara en vecka kvar sen är det jullov sen fem veckors praktik, sen en vecka i skolan sen sportlov! mmmmm =) dör.

Kommentarer
Postat av: frida

HÖHÖ Jag dör så skönt(om man hade en praktik, tänker inte vara slav hos dig kärring). Du somnade inte GANSKA skönt. du TOTAL DÄCKA. erkänn.


Din åsikt tack!

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress:

Din hemsida/blogg:

Kommentera inlägget:

Trackback