idioten talar..

Fan vad jag är DUM I HUVET! Ärligt talat alltså :O Jag är så sjukt tröööög. "Anders, Lissna":
Jag gick in på youtube och skulle lyssna på what a feeling. Men det är skitlågt ljud. Och jag hade full volym på allt på min datOR (melanie). Jag fattar inte varför men jag tänkte att det var för att det är ett så gammalt klipp så det är kasst ljud. Jag sätter på flera klipp och alla är cp låga. Jag börjar bli irriterad. Jag skulle ju förfan sjunga. Och jag har lyssnat på skiten förut och då har det varit  myyycket högre. Jag sitter här och tragglar och funderar... Hm, vad är det som är fel?
Jag har ju föri helvete hörlurarna ikopplade till datorn så konstigt att det är lågt ljud? stöördo jag ÄR!
Jag drar ut dom, och ljudet blir lika högt som jag vill. wonderbar. <3

som att ni bryr er?

Råkade skriva "brur" först i rubban. Känns liiiite som fel budskap, OCH att det dessutom kommer från mig. Ibland kan jag säga det till Robin, men det är typ på skämt och jag känner mig så jäävla töntig då. Bror liksom... JAJA
Till saken. Jag har börjat med min mittben frilla nu igen. Det är snyggt azzåååh ;P Men jag har en idé, jag ska skriva upp några frillor som jag kan variera lite mellan. eh töntig eller? I don´t give a damn!
Åh, dom i The Hills och The City är tamejfan ALLTID asfina i håret. Justja, jag har ju klippt mig också,  men bara topparna, blev lite kortare men nu är det  fett fräääsht!

Men shiiiiit vad mycket bilder jag har på mig själv nu i de senaste inläggen. Men jag säger såhär, take it or leave it ;)


Eller hur fint? Grisen gal i granens top
(den som inte fattar är trög)

ett sportigt lov

Jag är glad idag. Och nyss fick jag ett mejl från min käre morbror Niklas att mina skivor var färdiga (jag har varit på en skivstudio ni vet och spelat in massa  låtar och har fått skivkontrakt och ska typ ut i sommar och turnera i USA och blabla, gaanska kul faktiskt) och sen ikväll ska jag hem till Milia i slagstatown och träffa tjejerna (saknar er) (killarna med) och se på oth kanske? hehe <3
och aa, igår slöade jag hela dagen. Senare kom Karro hit och vi åkte till B-sökna och träffade lite skojsiga nissar. Sov sen hos Elin också. Bullar mitt i natten, mitt livs måtto.
CHELOOO nu har jag massa att göra. Jag längtar till ikväll :D PUSS <33


hmmmm?

Okeeej, detta hittade jag idag. Kattegatt är någon slags "klubb" som Madde och Julia hade förut. Jag vete katten vad det innebär men det är nått skit dom har.


Särig syster

Just gotta show YA

Vi har gjort poparts i skolan. Här är min. Jävligt ful bild. Alltså själva jag liksom. Jag ser ut som en babian som just har haft diarré men som ändå käkar bananer. Fyyyfan för det.

ORIGINALET


POPART