Glömt

Jajuustja, jag har ju faktiskt gått å blivit glasögonorm för er som inte visste det. Men nu är världsnyheten släppt och jag kan ju tänka mig vad jag kommer vakna med imorgon. ååh det är så tröttsamt, pressen kommer stå och banka och plinga på dörren och ba: FÅR VI EN BIIIILD!?? Men jag har en plan då, heheheheh ;) Jag tänker inte öppna dörren.
Nu ska jag sova, en dag närmare lovet. NAJS SOM FAN!
och yeees, nu kom jag på att jag har dansträning imorgon och jag har längtat. Det är cp kul <3 NII! Om ni vill se något storslaget så kom till våran föreställning på teatern. mmm, jag längtar.


Bitterfittan is so coool

hehehe oj, lagon stor bild det blev ;)

Tre dagar kvar till lov

Trevlig helg jag har haft. Jag spenderade även denna helg med bland annat Melanie och så var det ju Earth Hour igår. MYYS :) Nu ska jag sova och snart är det loooooov! Hur skönt? :D bye bye suckers <3


(bästa låten)

never never

Alltså ALDRIIIG att jag tänker sova här nere i mitt rum. Det är så jävla kallt så jag DÖR! Och jag hatar hatar hatar när mamma och Jonas säger att det inte är så farligt kallt här. EEEh? Vad tänker dom med? Nageln eller? Dom ska bara veta hur det känns att sova här, jag kommer inte upp på mornarna pga av det.
Så nu väntar jag på att dom ska lämna tvn där uppe så jag kan gå och lägga mig där :) Den som försöker hindra mig ska förgöras!!! hehehe muiahahah ihiihihh GODNATT


Så jävla kass bild ärligt talat. Men jag viiiste verkligen inte vilken jag skulle ta annars. Jajaaa, hejs

waaaaay!

VI HAR BOKAT RESA TILL GREKLAND I SOMMAR NU! I´m so happy happy happy happy!!! :D
17 härliga dagar är jag borta från Eskilstuna, åh så underbart det ska bli.

nice


Emelie

Titta vilken fin bild jag har tagit på min vän Emelie! Snygg eller hur? hehehhee
Imorgon har jag matteprov. BUHUUHÖÖÖNAAIJ

livet är slut

Jag vill ärligt dö just nu. Inga ord kan förklara hur jävla dum i hela huvudjävlet jag är! Det här tar nog priset för vad jag har gjort på jääävligt länge. Jag fattar inte ens själv!
"jag skakar som en jävla lemmel och andas som en grodfitta" Där har ni mig just nu. Rövarsle, hur kan jag vara så jävla idiotisk? Förlåt mig mina kära spanska grupps arbetare. Jag antar att ni tyvärr får stå ut med mig i 2 år till. Ni har all rätt att hata mig.
Jag tänker be till GUD att M.M inte har rensat kameran imorgon när jag kommer till skolan. För isåfall tänker jag gå ut och börja gräva direkt.
BYE

värt att fira

Jag går och lägger  mig NU! Tidigare än någonsin. Förhoppningsvis kanske jag inte behöver ha mörka ringar under ögonen imorgon som alltid. jag ser ju ut som en jävla knaaarkish. ILLA.

Godnatt på er som vill läsa om mitt ointressanta liv :) ♥

Avskräckande

Jag inser en sak nu. Cenarium: (HAHAHAH VAD FAN HAR JAG BLIVIT, håller på såhär hela tiden)

Jag är inne på msn och kollar vilka som är online. Jag märker plötsligt hur patetiska minst 60 procent av alla är. Tror ni att msn är nått jävla plakat där man skriver om vem man är tillsammans med och om vem man älskar mest och vem man inte kan leva utan and SO ON? Det är ingen jävla reklambyrå det där.
GAH! Jag blir så irriterad. Jag kan förstå att man älskar sina vänner och sin eventuella pojk/flickvän men varför säger ni det inte till DOM istället för att skriva det på msn, bdb, facebook whatever? För att ni vill att alla andra ska veta vem ni är tillsammans med. Vem bryr sig? Det är som att ni vill ba: aaah kolla mig jag har en pojk/flickvän och jag är så COOL!
Sånt stör jag mig på alltså. Och jag e INTE bitter. hehehehe, alltså det är verkligen inte det. Men liksom, kom igen!
Var lite försiktiga med vad ni säger och skriver. Jag tycker inte att älskar är ett ord som man bara går runt och säger för att man tycker att det är roligt. 


ny rubrik borde införas..

Och den borde heta "Jennifers idiotiskt puckade vardags sjukheter".
Vet ni vad jag gjorde igår då? Och som gör att jag har FETT ont idag?
hehehe
Jag hade haft ett speciellt shampo i håret för att få bort fula skiftingar in my hair (btw det blev skitabra, snart är det perfa) och så skulle jag bara duscha håret för att jag redan hade badat tidigare på dagen. Så tänkte jag att jag skulle göra som på frisör salongerna när man tvättar håret där.
Så jag tog fram en stol och satte den framför badkaret och lutade mig bakåt utav bara helvete (stolen var liiiite högre än vad som passade badiset). Jag satte på vattnet upp och ner och började. Mitt huvud blev as tungt av allt vatten och shampo. Så jag fick träna nacken en hel del kan jag säga. Det gjorde helt sjukt ont! Jag var fan nära på att göra en vurpa och åka ner i badkaret!? Sen blev det skitvarmt vatten och jag försökte dra ner värmen för att inte bränna sönder hela jävla skallen. Jag nådde knappt själva vridsaken heller. Och allt detta upp och ner. Det var en upplevelse.
Gör aldrig det här hemma. Det kan orsaka besvärliga nackskador dagen efter. Jag trodde fan att jag skulle DÖ!

Sen var jag tvungen att byta håll och göra på det vanliga viset när  man tvättar håret. Och det var det jag absolut inte ville från början, för då blir håret så jädrans tovigt för det lägger sig åt fel håll. Så det blev ännu värre, först åt rätt håll (inte riktigt rätt) sen åt fel håll. Alltså skittovigt sen. Bajs, ni kanske inte fattar men hur ska jag kunna förklara bättre?
Jag är nog dum i huvudet.