fan vad jag SUGER

Snälla ta mig till en analytikers skalle NU (för mig betyder det en sådan som analyserar någonting, vilket jag ska göra nu). Det här måste vara den absolut TRÅKIGASTE uppgiften vi har fått någonsin här på gymnasiet. MATTE ÄR JU FÖR FAN ROLIGARE!!!
Fuck you nu ska jag försöka komma igång. Var bara tvungen att lätta mitt hjärta här lite först (((:
Det är ju helg iallafall. Någonting skönt.

Förresten är det bara jag och Malin i skolan idag. Emelie, Felicia, Frida och Melanie är, ja någon annan stans... he


geni

Gissa vad jag gör nu? Jag sitter på en mattelektion. Jag har börjat matte c igen.

får. inte. bli. sjuk

Okej, såhär liggere till: Jag tog den där förbannade svinsprutan igår. Och nu börjar jag till och med känna mig febrig och jag har ont i huvudet och bla blaa. Jag KAN inte ens bli sjuk i dessa dar. Har massa skoj inplanerat i helgen. Ska tex fira Melanie. Och ikväll har jag dansträning och nu när jag har slutat ska jag gå och möta linnea och vi ska äta och ses innan dansen. Jag måste va med ikväll, vi kommer ju sätta placeringar och allt idag och göra klart det sista.
JAJA, nu drar ja!

Såhär känner jag mig. Oj, jag ser ju ut som en riktigt cool knark musiker. Nöjd.


ha bror

Ibland kan han vara roligast i världen. Helt utan att ens fatta det själv. Som igår:
Alexandra, det ligger nakna dockor över hela handfatet. Och det är inte så trevligt... (Med hans mest seriösa och väldigt bekymrade röst, han tyckte verkligen att det var otrevligt)
Ni som känner adam fattar. Ni andra kanske inte tyckte att det här var så hysteriskt kul. Men det tyckte jag.shit jag dör

Jag har haft en sån jävla bra heeelg den bästa i mitt liv aiasjfh!!! Okej, ska inte underdriva. Den har varit skön. Punkt. Jag har också kommit på att jag älskar söndagar nu för tiden. För det är så jävla sooooft, med många o:n.
Nu ska jag göra lite skolarbete tänkte jag, för hälsan skull.
Jaa ni, vad livet är underbart ibland, kär är jag också, och självmordsbenägen samt en gnutta misströstbar. (det här var ju inge kul, trodde jag var ensam i världen med ordet misströstbar. men det visade sig att det ordet faktiskt existerar på riktigt och har en betydelse, det hade definitivt inte mitt)

just ja


jah e me mina favvisar

Och vi har kollat på idol och gjort lite annaaaat (: Nästa vecka vet jag fan inte vad jag gör, för ALLA som är kvar i idol är bäst. =(( hehehhe de visar sig råå.
Idag har jag fått skulkatalogen och vi ska väl kika lite i den antar jag. Puss och kram en skumbanan smeker dig på låret.

Imorgon ska jag hem till erkiperkipung! Kyyl (Y) pizza och allt med de bästa


bo.n.de

Så jävla soft att jag slutar kl 12.10 och får vänta i en timme plus en halv tills jag ens kan komma hem till jävla mig. HATAR. 720 bussen.......
Jag har dessutom hoppat av matte c, därav den enorma skillnaden på slutnad. (ahhaah ursäkta) Från halv fyra till typ tolv. Brillliant! Om jag hade bil kanske.


störande

Varför(!) fungerar endast EN av de två högtalarna till datorn? Blir cp, verkligen. Den kan ju fan inte bara ha gått sönder HELT plötsligt? elelrrrr?

btw

ska fan aldrig mer använda diadem. Var så jävla ful i skolan idag, slickepott snopp. Vet att alla andra tyckte det också. Karro erkände till och med: det är inte du, det är finare när du har som du brukar. Och för första gången i mitt liv håller jag med den ungen.
NU. SKA. JAG. SOVA.

Varför får jag blogg attacker ibland? 43 inlägg på raken och allt är lika ointressant.

karolina lindahl, stadens brillians


Jaha, min kompis har skrivit detta. Varför är jag den enda icke inkompetenta? 

jag är rudolf, hulken, en smurf och en sexy chick

heheheh jaaa nu är det helg var hälsad min enfotade vän! I helgen blir det du och jag, på dansgolvet som är fyllt av rök och disco kulor, en smula godis också kanske. mmm vad jag har saknat dig....

Knappast märkbart att jag har tråkigt idag? Fast det har varit en jääävligt skön dag (från den sekunden jag kom hem) Nu ska jag kolla på one tree hill. Glad är jag också för att Eddie åkte ut ur idol. Nu är det bara bra kvar. Först rök idiot rabih fuck och nu eddi keff bla bla. haidoooo


älskar "han"

Ärligt talat, jag tror jag dör!!!!!!


plötsligt händer det

Kolla vad som har hänt med min tand då. Upptäckte det typ förra helgen, men nu har det blivit ÄNNU värre! :O


hm..

eh varför sitter jag och lyssnar på celine dion?

här e roligt. vill ja lova

Fuck mitt hår blev rätt kort, (konstigt för det var ju inte alls slitetttttt nej nej). Men fett frääsht! ehe ja ni fattar. Och då kan jag ju glädja er som inte tycker om mig som vill va finare än mig eller nått fan vet jag att ni kanske har längre hår än vad jag har. Roligt :) Hela livet är en tävling. Helt sant! Ajaaah, annars då? Dagen igår var ovärd. Helt och hållet. Tråkig och jävlig.
Eller förresten, idag har också varit piss, jag har vart jobbigt irriterad sen jag kom hem. Fick slinga mammas hår också som jag gör 2349 tusen gånger i veckan och det är så FRUKTANSVÄRT tråkigt! Speciellt det här med folieslingor, som jag åkte på att göra idag.
Jaja hej då ha de sämst ♥

Slänger in en bild också, för att göra mig själv på bättre humör.

anteckna

Idag efter skolan ska jag klippa mitt hår hos min frisör Åsa.

weheeey

Nu har de 15 första bandsläppen kommit (säger man kommit? nej.) till peace and love, jag blev glad av att se att Markus Krunegård, Amanda Jenssen och Fibes, Oh Fibes spelar! :D hehehe pusss och kram skumbanan

I sommras

Nej,  nu ska jag återgå till studerandet. Igår förresten, jooorå de var kul! Halloweenparty eller vad man ska kalla det hemma hos Melanie, jag var rocker! Tuff å frän var jag. Tack för igår folk (: