HELT JÄVLA SJUUUKT!

Jag tror nästan att det omöjliga just har hänt! Jonas skulle hämta ut min mobil idag som jag pratade om igår. Och så kommer han dit och vad upptäcker han? Det är inte mobilen som har anlänt, UTAN MIN PLÅNBOK!!!! Som jag tappade bort på Peace and Love och som jag aaaaldrig i hela mitt LIV trodde att jag skulle få tillbaka. Men nu är den snart i mina händer, och det är helt sanslöst! Det var tre månader sen den försvann, och fattar ni hur mycket jag gick och letade efter den där borta i Borlänge eller? Det är fan sjukt! Jag hade slutat tänkt på den där plånboken för lääänge sen, sen dyker den bara upp!
Så nu får jag fortfarande inte min mobil, men däremot är min plånbok tillbaka (dock utan pengarna i men allt annat som kort osv) och det är ju fantalastiskt!

EDIT: Fick nyss reda på att mobilen OCKSÅ har anlänt till posten nu, lite flyt jag har idag eller?

Kommentarer
Postat av: b & v

VEM AV BLOGG-DROTTNINGARNA HAR FINAST HÅR?Vem tar hem priset för bloggvärldens vackraste hår? Är det Kissie fake-hår eller är det Kenzas guldblonda naturliga?

Vad tycker du? NU HAR DU CHANSEN ATT PÅVERKA OCH UTSE BLOGGVÄRLDENS VACKRASTE HÅR!

http://apieceofsisters.blogg.se

http://apieceofsisters.blogg.se

2009-09-11 @ 21:47:29
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: JENNIFER SVARAR

Omg vad är det här? För det första så är du patetisk. För det andra tänker jag inte ens gå in på din blogg eftersom att du bara vill ha besökare genom någon fånig fråga som jag INTE BRYR MIG ETT SKIT om. Kissies hår hit pissie dit, avskyr alla dom där supernollorna. Så tyvärr, kommentera någon annans idiotiska blogg om sånt där tjaffs istället tack.

2009-09-11 @ 23:45:36
URL: http://jenniferrydells.blogg.se/

Din åsikt tack!

Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress:

Din hemsida/blogg:

Kommentera inlägget:

Trackback