FUCK VALBORG

Aa jag bojkottar iallafall, resten av min grupp också typ hehehe. Ingen alkohol här inte, hallå vi ska åka klockan 6 på morgonen dagen efter till Gävle på tävling. Det här är fan våran chans, kommer vi minst tvåa är det vi som åker på VM i höst med gruppen också! SÅ KÖÖÖÖR!!

En annan grej jag fet dissar är att jag aldrig i hela mitt jävla liv kommer få ett helvettes sommarjobb? Vad är problemet. Jag har MAXAD otur och det är förjävligt.
Nog med svordomar för idag.

Ikväll är det träning med gruppen som gäller, sen tar jag det lugnt ikväll med Viktoria och Frida. tjaaao

okej

håret då, hehe... Blev inte riktigt så ljust som jag hade tänkt, men det är okej. Ska göra slingor ikväll. SATTE aaaa :)

maddeeee

eh okej, varför ligger min gitarr i bastun?

tissda

Som moa i morgonpasset säger... Kan inte riktigt hålla med om uttalet där men jaja. Hur som helst, imorgon ska det bli skitkul för vi håller på med våran modetidning i projekt och företagande och imorgon är det dags för den första modeplåtningen med militär tema. Hoppas för GUDS (våran) skull att det blir bra! Annars blir tidningen dålig kanske. Sen efter skuulan så ska jag till frissaaaaan! Snälla låt mig bli fin. Aaaao, nu ska jag sova, ska vara i fotostudion klockan 8 imorgon. Gash.

kallt i källarnnn

Först och främst: fryser till död.s i mitt rum.

Men, har haft en asbra helg. I fredags åkte jag och linnea till stockholm för att se The last bounce och det var STÖRANDE bra!! Ärligt, det var en blanding av någons mäkta ego och fanatiska fantasier. Då förstår man. Ja.
Sen, på lördagen så var det festilesti som gällde och det var jättekul. (vänta, vad gjorde jag på dagen?......) eeeh.... Justja, ingenting. Fixade mig och bla bla bla. Och sen på söndagen åkte vi på barnkalas och det är ju alltid uppskattat för då finns det god mat och fika. Inte bra för min viktnedgång men ett kalas är alltid ett kalas. Skit samma, ingen bryr sig.
Däremot! På tisdag, då smäller det. Då ska jag lämna mitt utseende vad gäller håret och bli snygg igen. Är trött som ett as på mitt fula bruna, livlösa, snuskiga, tråkiga, risiga, ofredande hår. Så ja, jag ska bli ljushårig igen.
Veckan som kommer kommer även bestå av dans dans dans med gruppen inför helgens tävling. Väldigt kul. Så, nu vet ni lite om mitt liv fucktards, godnatt :)

okej, sansa mig

JAG FÅR TOKHETSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG.MÅSTE.HA.ETT.SOMMARJOBB.
Ärligt jag får snart ett nervöst sammanbrott av det här! OCH mamma, varför. VARFÖR födde du mig så jävla sent??? "Du måste vara minst 18 år..." Ja jag har FATTAT det nu!!!!
Shit, det här är inte bra för min hälsa.
Och jag som är sjuk idag. Inte undra på...

åt räkor idag.

Jag längtar till tävlingen! Förresten så gick det att ordna så jag kan tävla i singel också, snälllllt!
Jag övningskörde idag och det gick fett bra, bästa gången hittills (kan vara för att jag verkligen har SUGIT innan). Men jaja.
Börjar få en fet panik över sommarjobb för fa-aan. Ärligt vad ska jag göra? Okej, jag vill (ska) åka på världscup med gruppen till Italy, peace and love och sen så ska jag på VM i höst. Och det är ju inte så farligt? SÅLÄNGE JAG HAR ETT JOBB JA! gash gash gash. Tur att jag är söt iallafall. Hejdå snutteputte.

sanningen bakom romanen som är skildrad av henne, shit cool jennifer är


till er stackare

Det ska ju inte se ut såhär om ni tror det, ifall någon skulle kolla in... Var bara t-v-u-n-g-e-n att byta header för den var den fulaste i världen (:

Och när jag ändå är här och skriver så kan jag lägga in en (två) bild(er) från västkusten där jag har spenderat några dagar av mitt påsklov. Shit, skola på måndag. Fuck. Känns som det kortaste lovet jag varit med om. En till pissig grej är att jag har glömt att anmäla mig till tävligen i Gävle! BRAA DÅ! Grupp och par är ju redan anmält men singeln vet jag inte hur det blir med. Det återstår att se, hoppas det löser sig (inte för att jag tror det men) FAN, det är ju rikstävling och allt. Varför ska jag vara så förbannat virrig? Och det vet ju alla om så varför påminde ni inte mig för?? Skoja är inte arg.
Ikväll ska det festas iallafall. Är väl ensam i Sverige om det kan jag tänka mig också... Hej.då

DESSTOM: min syster fyller 6 år idag. GRATTIS jullan! hehehe

Ikväll ska jag elda upp håret också.