bye

Helt seriöst jag sörjer fan. Sista kvällen med datorn sen ären goone. Ser inte fram emot att ta in herr tegelsten till mitt rum igen... SEGASTE DATORN EVER!! Är inte ens en laptop vafan, snälla. Nu måste jag bara lägga över alla mina tusentals dokument på hårddisken så är jag redo! Bye suckers :)

tänkte bara testa

Det blir ju tusen gånger roligare att se på stora bilder än små. Anledningen till varför jag gjorde min blogg bredare. Ljuvligt!


Det tog inte så lång tid nej

Nu är jag äntligen färdig med skiten, designen alltså. Blev väl inget WOW direkt men bättre än förut iallafall tycker jag. Fuck nu har jag fett ont i axlarna. Ska nog gå och lägga mig. Fred.

test

länk

och jaaa, bloggen är under ombyggnad. Jag är inte korkad, är väl medveten om att det ser ut som skit i headern right now. Be patient! (hahah inte för att någon ens har sagt något men)

trist.ess.

Har så jävla tråkigt. Har ingenting att göra. Jag har inget plugg att göra heller för allt är över... Vad ska jag göra??? Hjälp mig gud. Kanske ska knåpa lite på designen på bloggen i brist på annat, eller typ börja kolla på paradise hotel som jag inte har följt ett avsnitt av. Eller först ska jag nog kolla klart på de senaste The Hills. Jaja, kan väl passa på att lägga in en bild på födelsedagsbarnet som vi firade i lördags. Den här fina presenten fick hon av Melanie och mig (plus annat också såklart, vi är väl inga snåljåpar). Kolla, hon är ju snygg också.Kan ni se glädjen i hennes stora blåa vackra ögon? Ja


Här är även ett annat kort som hon fick, men inte av ooooss.

sveriges nya tidning

SELAMODE! hehehe. Idag hade vi redovisning av vårat projekt och det gick galant! Resultatet blev gryyymt och snart hoppas vi att få hålla i våran alldeles egna tidning i handen. Så snart den blir färdig på tryckeritet. Tänkte visa omslaget


Är sjukt stolt över oss!